Greška

Došlo je do greške.

Novi Google Glass je tu ali nije za svakoga

18.07.2017 20:38 | 0 Mobile
Novi Google Glass je tu ali nije za svakoga

Google je potencirao mogućnosti i prednosti Google Glassa pre par godina, kada je proizvod objavljen kao deo Explorer Programa. Međutim, ambicije kompanije Google da stavi nosivi računar na naša lica, su se izjalovile. Kompanija nije objavila drugu verziju Google Glassa, a o proizvodu nismo čuli gotovo ništa tokom poslednje dve godine. Međutim, novi Google Glass je objavljen danas, ali nije namenjen svima.

Google je počeo da se fokusira na aplikacije za ovu tehnologiju ali u enterprise segmentu tržišta. U poslednje dve godine, kompanija je radila na tome da Glass načini korisnijim poslovnim korisnicima.

glass2_1.jpgNovi Google Glass Enterprise Edition, koji je objavljen danas, će upravo biti široko rasprostranjen enterprise korisnicima. Partneri kompanije, kao što je GE Aviation, su pomogli u tome da Google Glass bude korisniji u fabrikama i proizvodnim linijama.

Iako Google Glass neće svoj put naći do šire potrošačke publike, lepo je videti da je Google konačno pronašao mesto za ovaj proizvod na tržištu.

Izvor: Ubergizmo

Komentari

0 Dodaj komentar

Naručite Need for Speed Payback i dobijate ekskluzivni dim za gume u igri

Adobe Photoshop Lightroom za Android dobio redizajn

10104
10105
10106
10107
10108
10109