Greška

Došlo je do greške.

Novi Foto modovi u pripremi za buduće Samsung telefone

19.11.2019 10:58 | 0 Mobile
Novi Foto modovi u pripremi za buduće Samsung telefone

 

Kod koji je otkriven u poslednjoj verziji Samsung kamera aplikacije ukazuje na to da korejski gigant radi na novim modovima snimanja za svoje telefone.

Jedan od njih je Director’s View, mod koji daje mini pregled sa svih kamera senzora, kako bi omogućio korisnicima da brzo izaberu pravi kadar. Pored njega, tu su i Night Hyperlapse, Vertical Panorama, “Single Take Photo,” i Custom Filter opcije.

Director’s View mod zvuči pogotovo zanimljivo, a XDA-Developers koji su i otkrili ove modove smatraju da bi on čak mogao snimati i video sa više kamera istovremeno, dozvoljavajući vam da pritiskom na sličicu prebacujete između različitih senzora.

Opcija nazvana “Single Take Photo” deluje kao automatizovani mod za video i fotografije. Pomeranjem telefona kao pri snimanju panorame tokom 15 sekundi, aplikacija bi trebala snimati seriju videa i fotografija. Tu je i Vertical Panorama mod koji bi umesto tradicionalnog horizontalnog pomeranja podržavao vertikalno, za snimanje jako visokih objekata. Night Hyperlapse će najverovatnije kombinovati Samsungove postojeće noćne i hyperlapse modove u jedan.

 

Povezana vest: Još moćnih Note10 funkcija na Galaxy S10 seriji

Najzad, tu je i “Custom Filter” opcija koja bi trebala da vam dozvoli da izaberete sliku iz galerije čiji izgled želite, a zatim ga snimite kao filter. Nije sigurno da li ovo znači da će telefon snimiti izmene načinjene na toj fotografiji, ili pokušati da sličan izgled emulira na drugim fotografijama. 

Ove nove mogućnosti, uz one prethodno otkrivene istom metodom, poput 108MP senzora i 8K video snimanja bi mogle značiti da nas očekuje jako zanimljiva nova generacija Samsung telefona, makar kada je kamera u pitanju.

Izvor: The Verge
 
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Sony potvrdio kertridže za Playstation 5

Gde zapravo leži poslednji atom snage Intel procesora?

10104
10105
10106
10107
10108
10109