Novi Digital! u prodaji...

Od 28. decembra u prodaji se nalazi novogodišnji broj časopisa Digital! Pošto je vreme praznika i darivanja, Digital svim svojim čitaocima poklanja CD sa veoma interesantnim sadržajem. Tu je kolekcija softvera opisanog u prvih 14 brojeva časopisa. Verujemo da će mnogima biti interesantan OpenOffice, besplatni paket programa za kancelarijsku

Od 28. decembra u prodaji se nalazi novogodišnji broj časopisa Digital! Pošto je vreme praznika i darivanja, Digital svim svojim čitaocima poklanja CD sa veoma interesantnim sadržajem. Tu je kolekcija softvera opisanog u prvih 14 brojeva časopisa. Verujemo da će mnogima biti interesantan OpenOffice, besplatni paket programa za kancelarijsku primenu. Uz update-ove i patch-eve na CD-u se nalaze i nagrađeni radovi sa konkursa Digitalna Zima 2003, kao i trejleri za dolazeće filmske hitove The Lord of the Rings: Two Towers i Matrix Reloaded.
Kada je reč o 15. broju časopisa, hardverski deo je, po običaju, bogat ekskluzivnim sadržajem. Testirani su Audigy 2, Athlon XP 2400+, Radeon 9500, Palm Tungsten T, Logitech Z640… Detaljniji sadržaj časopisa i pratećeg CD-a možete naći na sajtu www.digitalonline.co.yu .

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi