Novi detalji o Call of Duty: Black Ops multipleju

Kao što je i obećao, Treyarch je prvog dana septembra otkrio više detalja o multiplayer komponenti svoje druge po redu Call of Duty igre, sa podnaslovom Black Ops. Za početak, novi CoD dolazi sa Combat Training modom koji u serijal po prvi put donosi botove, koji su očigledno tu za uhodavanje, pre nego se uhvatite u k

Kao što je i obećao, Treyarch je prvog dana septembra otkrio više detalja o multiplayer komponenti svoje druge po redu Call of Duty igre, sa podnaslovom Black Ops. Za početak, novi CoD dolazi sa Combat Training modom koji u serijal po prvi put donosi botove, koji su očigledno tu za uhodavanje, pre nego se uhvatite u koštac sa drugim igračima u pravim online okršajima. Black Ops uvodi i COD Points virtuelnu valutu koju zarađujete igranjem, a koju možete trošiti na razne specijalizacije, kao i na “kockanje” u Wager mečevima. Wager mečevi se mogu igrati u četiri moda, a kako sve to izgleda, možete videti u priloženom trejleru napakovanom akcijom. Od novih oružja tu je balistički nož koji ispaljuje sečivo, samostrel, “rafalni” raketni lanser, kao i uvek dobrodošao minigun. Novina kozmetičke prirode je mogućnost “ukrašavanja” oružja raznim maskirnim teksturama, kao i opcija oslikavanja logoa vašeg klana. Call of Duty: Black Ops je zakazan za 9. novembar, za PC, PS3 i Xbox 360.
 

Izvor: IGN

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi