Greška

Došlo je do greške.

Novi Razer Phone 2 render prikazuje telefon u punom sjaju

28.09.2018 17:02 | 0 Mobile
Novi Razer Phone 2 render prikazuje telefon u punom sjaju


Narednog meseca nas očekuje premijera Razer Phone 2 modela, koji predstavlja naslednika kompanijinog gejming telefona iz prošle godine. Sada nam pouzdani dojavljivač Evan Blass (@evleaks) donosi fotografije uređaja, koje prikazuju kako će izgledati i poleđina telefona.

Kao što se može videti na renderu, prednja strana je uglavnom u skladu sa onim što smo do sada čuli i videli o telefonu. Međutim, poleđina Razer Phone 2 uređaja nam donosi neke dosta zanimljivije detalje.

Za početak, sistem sa dve kamere je pomeren više ka centru, odmah iznad Razer logoa. Model prve generacije je svoj sistem sa kamerama imao smešten u gornjem levom uglu. Sam modul za kamere je takođe redizajniran, pa je LED blic sada smešten između dva senzora.


Pogledajte još: Razer Phone 2 izgleda isto kao i njegov prethodnik


Razer logo deluje kao da svetli, što sugeriše da je Razer implementirao svoj zaštitni Chroma RGB softver kako bi telefon oplemenio zanimljivim raznobojnim efektima.

Na kraju, na poleđini nema senzora otiska prsta, što znači da će razer koristiti senzor otiska sa strane u okviru, ili bi telefon mogao prihvatiti senzor koji je smešten u ekranu.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

MSI donosi GeForce RTX 2080 i RTX 2080 Ti SeaHawk X seriju grafičkih karti

Android 9.0 Pie ažuriranje stiglo na Nokia 7 Plus

10104
10105
10106
10107
10108
10109