Greška

Došlo je do greške.

Novi Nvidia Game Ready drajveri donose G-Sync podršku na veći broj monitora

18.01.2019 17:20 | 0 Multimedija
Novi Nvidia Game Ready drajveri donose G-Sync podršku na veći broj monitora


Saopštenje za javnost

Dostupni na dan lansiranja igre ili ranije, NVIDIA Game Ready drajveri obezbeđuju najbolje iskustvo za GeForce gamere. NVIDIA inženjeri rade do poslednjeg minuta kako bi optimizovali performanse i PC igračima gameplay iskustvo doveli na najviši mogući nivo. Kao dodatnu proveru kvaliteta, svi Game Ready drajveri su i WHQL sertifikovani od strane Microsofta.
 
Još jedan važan aspekt NVIDIA Game Ready drajvera je to što često GeForce gamerima donose potpuno nove mogućnosti. Ovoga puta, najnoviji Game Ready drajveri dodaju podršku za G-SYNC kompatibilne display-e.
 
Kao što je najavljeno ranije ovog meseca na CES 2019 sajmu, NVIDIA proširuje G-SYNC ekosistem, donošenjem nove industrijske inicijative koja se ogleda u G-SYNC Compatible sertifikatima. NVIDIA će u saradnji sa OEM partnerima koji proizvode monitore, raditi na tome da se validira iskustvo na monitorima koji podržavaju AdaptiveSync protokol. Oni modeli koji prođu testove, biće sertifikovani kao “G-SYNC Compatible”.
 
Sadašnji AdaptiveSync ekosistem je prilično zbunjujuć i gaming iskustvo varira u širokom rasponu na različitim monitorima. Mnogi od njih imaju veoma uske opsege i loš kvalitet prikaza VRR-a. G-SYNC kompatibilnost ima za cilj da donese konzistentnost u gaming iskustvo i pomogne u edukaciji potrošača na kojim monitorima mogu da očekuju dobar VRR doživljaj.

Game Ready Drajveri su dostupni na ovoj adresi.

Izvor: Nvidia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Mortal Kombat 11 stiže u aprilu, objavljen prvi gejmplej (video)

Huawei Mate 20 Pro odličan na DxOMark testu kamera

10304
10305
10306
10307
10308
10309