Greška

Došlo je do greške.

Novi MacBook Air može da podrži obradu 4K videa

06.11.2018 19:40 | 0 Mobile
Novi MacBook Air može da podrži obradu 4K videa


MacBook Pro laptopovi, kompanije Apple, uglavnom su pozicionirani kao modeli koje bi korisnici trebalo da kupe ukoliko žele moćan laptop, koji može da podnese intenzivne zadatke obrade fotografija i videa u pokretu. Međutim, kako se ispostavlja ovih dana, i novi MacBook Air laptop se na ovom polju sasvim dobro snalazi.

U nedavno objavljenom videu, koji je Kraig Adams postavioa na YouTube, imamo priliku da vidimo test laptopa, koji uključuje i otkriće da je MacBook Air u potpunosti sposoban da podrži obradu 4K videa. Adams je imao MacBook Air sa 8GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora, a opciono je koristio i 1TB eksterni HDD kompanije SanDisk.


Prema navodima Adamsa, nema prevelike razlike u obavljanju onoga što uobičajeno radi na MacBook Pro modelima u poređenju sa onim što može MacBook Air. Ono gde se Air malo muči jeste vreme eksportovanja, pa mu je potrebno oko 10 minuta da eksportuje petnaestominutni vlog, naspram MacBook Pro modela koji to čini za sedam minuta.

Ovo može biti problematično ukoliko imate više video klipova koje je potrebno eksportovati tokom dana. Naravno, ukoliko ne želite da plaćate gotovo duplo višu cenu za 15-inčni MacBook Pro, onda je MacBook Air više nego dovoljan da zadovolji korisnikove potrebe.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije 

Komentari

0 Dodaj komentar

Nokia 9 PureView renderi i video

SK Hynix najavio prvi svetski 96-slojni CTF-bazirani 4D NAND Flash

10104
10105
10106
10107
10108
10109