Greška

Došlo je do greške.

Novi Gmail Material You vidžet konačno stiže

17.11.2021 18:37 | 0 Software/Web
Novi Gmail Material You vidžet konačno stiže

 

Kada je Google prošlog meseca predstavio seriju Pixel 6, najavio je neke nove vidžete Material You za Gmail, YouTube muziku i Google disk. Google disk je dobio redizajniran Material You „Predložene datoteke“ vidžet ranije ovog meseca, a sada se i Gmail pridružuje.

Kada je sam Gmail dobio redizajn u septembru, Google je samo dopunio postojeći vidžet sa podrškom za dinamičku boju. Ali, kako izveštava 9to5Google, novi Gmail vidžet koji je primećen prošlog meseca, sada konačno dolazi.

Izgleda prilično slično Google Keep vidžetu, a kao što možete videti na snimcima ekrana priloženim ispod, ima zaobljeni kvadratni FAB u gornjem desnom uglu sa nepročitanim brojačem koji se pojavljuje pored. Imejlovi se pojavljuju kao zaobljene kartice, a sa desne strane se nalazi dugme za arhiviranje. Kada povećate širinu, vidžet takođe prikazuje donju traku koja prikazuje brze prečice za ćaskanje, prostore i Meet. Kao što se i očekivalo, vidžet u potpunosti podržava dinamičku temu Android 12 i preuzima dominantnu boju vaše trenutne pozadine.

 

gmailvidzet.jpg

 

Kao što vidite, novi vidžet Material You je mnogo moćniji i korisniji od starog, koji je samo prikazivao listu unosa e-pošte i imao FAB u donjem uglu.

Kao što je ranije pomenuto, aplikacija Google disk je takođe dobila novi vidžet koji vam omogućava brz pristup predloženim datotekama i pretragu. Poseduje traku za pretragu, dugme za otpremanje koje otvara birač sistemskih datoteka i FAB u donjem desnom uglu.

Novi vidžet za početni ekran se pojavljuje sa verzijom aplikacije Gmail 2021.10.31.x. Da biste je isprobali, ažurirajte svoju Gmail aplikaciju iz Google Play prodavnice. Ako vam ažuriranje nije dostupno, možete da skinete najnoviji APK sa APKMirror-a.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Hipernet je stigao: predstavljamo internet i TV ponudu Telenora

Motorola otkriva Moto G Power 2022 koji će koštati samo 200 dolara

10504
10505
10506
10507
10508
10509