Greška

Došlo je do greške.

Novi gejming hardver za PS5

23.06.2022 12:53 | 0 Games
Novi gejming hardver za PS5

Kompanija Sony najavila je svoj događaj za 28. jun pod nazivom “Find Your New ZONE”, iliti “Pronađi svoju novu zonu”. Tada se očekuje predstavljanje nekoliko hardverskih dodataka za ovu konzolu, a prema informacijama dostupnim na portalu ComputerBase, ovo bi mogli biti neki od njih: 

Slušalice 

Pre nekoliko nedelja pojavile su se prve glasine o tome kako kompanija Sony planira da publici predstavi nekoliko novih gejming dodataka za svoju konzolu nove generacije, PlayStation 5. Ti dodaci će se pojaviti pod okriljem novog brenda koji nosi ime “Inzone”, a što je u skladu sa nazivom predstojeće konferencije. 

Očekuju se tri tipa slušalica:  Inzone H3, Inzone H7 i Inzone H9. Dva od tri nova modela, Inzone H7 i Inzone H9 trebalo bi da budu bežični, dok će se najjeftiniji Inzone H3, sa konzolom, tačnije sa kontrolerom, povezivati putem kabla. 

Pored toga, najskuplje slušalice, Inzone H9, trebalo bi da imaju aktivnu redukciju buke.


sony_psp_headset.jpg  

Monitor 

Što se tiče monitora namenjenih igranju uz PlayStation 5 konzolu, trenutno se priča o dva modela. Jedan bi trebalo da pruži 4K rezoluciju uz brzinu osvežavanja do 144 Hz. Ovaj monitor najverovatnije poseduje i DisplayHDR 600 sertifikat koji garantuje osvetljenost ekrana od 600 nita. Drugi monitor donosi FullHD rezoluciju uz brzinu osvežavanja od 240 Hz, dok bi oba modela trebalo da imaju podršku za VRR (Variable Refresh Rate). 

Pro kontroler 

Na kraju, već nekoliko dana govori se o novom “Pro” kontroleru za PlayStation 5. Prema trenutnim informacijama, ovaj gejmped trebalo bi da omogući korisnicima da zamene analogne kontrole ukoliko se pokvare. Pored toga, ovaj kontroler najverovatnije će doneti dodatne tastere sa zadnje strane. 

 

Pojavio se Xiaomi Smart Band 7

Rođak Transformersa živi i radi u Japanu

10404
10405
10406
10407
10408
10409