Nove verzije Firefoxa za desktop i Android

Kompanija Mozilla objavila je danas svoje dve glavne verzije Firefox pregledača, od kojih prva Firefox 21, značajno povećava društvenu integraciju desktop verzije. Integracija ovog pregledača sa Facebook-om sada je proširena tako da uključuje i druge partnere kao što su Cliqz, Mixi i msnNOW. Istini za

Kompanija Mozilla objavila je danas svoje dve glavne verzije Firefox pregledača, od kojih prva Firefox 21, značajno povećava društvenu integraciju desktop verzije. Integracija ovog pregledača sa Facebook-om sada je proširena tako da uključuje i druge partnere kao što su Cliqz, Mixi i msnNOW. Istini za volju, oni nemaju ni približnu vrednost kao Facebook, ali otvoreni Social API održava obećanje da slede ovaj primer. Mozilla je kao što je poznato razvila Social API koji omogućava društvenim mrežama da se integrišu direktno u Firefox i tako učine vaše iskustvo pregledavanja stranica više društvenim, prilagodljivim i ličnim. Firefox 21 takođe ima bolju podršku za Do Not Track podešavanja i uključuje Firefox Health Report koji ima mogućnost da prati rušenja i daje preporuke za poboljšanje performansi. Firefox za Android je takođe ažuriran, donoseći nove open-source fontove, bolju HTML5 podršku kao i poboljšani korisnički interfejs.  
Firefox 21 desktop

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi