Greška

Došlo je do greške.

Nove slike zaštitnog stakla za Samsung Galaxy S10

23.11.2018 20:40 | 2 Mobile
Nove slike zaštitnog stakla za Samsung Galaxy S10

 

Pre dve nedelje, Samsung je debitovao sa svojim eksperimentalnim konceptima izreza u vrhu ekrana, i prikazao je širi spektar dizajna ekrana. Iako nas je sve to navelo da budemo sigurni da će Galaxy S10 imati neki od tih izrea, novi snimci koji su se pojavili, to demantuju.

Zaštitno staklo ekrana je detaljno opisao veoma pouzdani leaker Ice Universe koji je precizno opisao mnoge dizajne pametnih telefona pre njihovog zvaničnog otkrivanja. Samo zaštitno staklo ekrana odražava bezivične stranice koje su se više puta pojavljivale tokom protekle godine, ali je bilo malo verodostojnih izvan par konzistentno pouzdanih leakera.

 

Pogledajte još: Top modeli Galaxy S10 serije će imati keramičku pozadinu


Možda je najvažnija stvar kod ovog zaštitnog stakla ekrana da se nastavljaju napori kompanije Samsung da se odrekne izreza. Na vrhu maske nalazi se mali izrez gde se očekuje da će biti smešten zvučnik. Nejasno je šta Samsung planira za svoju prednju kameru ako ove slike budu tačne, jer izgleda da nema prostora na tankom delu gornje maske, niti otvora za svoj novi Infiniti-O koncept.

Postoje četiri verzije Galaxy S10 modela koji su navodno u fazi pripreme, što znači da bi ovo mogao da bude model srednjeg segmenta koji se u potpunosti oslobodio prednje kamere. Alternativno, Samsung bi mogao imati svoju vlastitu pop-up kameru sličnu Oppo Find X ili Vivo Nex. Međutim, Infinity-O izrez o kome se špekulisalo, mogao bi jednostavno biti ekran sa najvećim screen-to-body odnosom do sada, jednostavno prkriven ovom zaštitom ekrana.

Izvor: KitGuru  

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Mile Neregistrovan korisnik
Kameri uopste nesmeta zastitno staklo tako da ce biti u ekranu.
Samo infracrvenim kamerama smeta staklo.

Posebne garancije prilikom kupovine Samsung QLED televizora

Misteriozni Lenovo sa tri kamere se pojavio na TENAA

10104
10105
10106
10107
10108
10109