Nove pogodnosti za korisnike LG Smart televizora u Srbiji

Svi oni koji se od 1. oktobra do 31. decembra odluče za kupovinu LG Smart televizora sa CINEMA SCREEN  dizajnom ulaze u jedinstveni program produžene garancije „5 Godina Bez Brige”. U toku prve dve godine, ovaj garantni program obuhvata besplatnu popravku, besplatne rezervne delove, kao i besplatnu popravku na licu mest

Svi oni koji se od 1. oktobra do 31. decembra odluče za kupovinu LG Smart televizora sa CINEMA SCREEN  dizajnom ulaze u jedinstveni program produžene garancije „5 Godina Bez Brige”. U toku prve dve godine, ovaj garantni program obuhvata besplatnu popravku, besplatne rezervne delove, kao i besplatnu popravku na licu mesta, u slučaju da je takva vrste intervencije potrebna. U trećoj, četvrtoj i petoj godini, ovaj program podrazumeva besplatnu popravku i rezervne delove, dok LG ne snosi troškove transporta do i od servisa u ovom periodu. Kako bi ostvarili pravo na petogodišnju garanciju, korisnici treba samo da prilože dokumentaciju kojom se potvrđuje kupovina (račun, pojednostavljeni račun, priznanica), kao i popunjeni garantni list i sertifikat, koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici LG Srbija.

Pored toga, svi oni koji se odluče za kupovinu LG Smart televizora  do 31. decembra i tom prilikom preuzmu LG Cloud aplikaciju, dobiće na poklon 50 GB besplatnog prostora za skladištenje, umesto standardnih 5 GB. Na taj način, korisnici na jednostavan način mogu čuvati omiljeni sadržaj (filmove, muziku, fotografije) na centralnom serveru i reprodukovati ih na svojim LG Smart televizorima ili na drugim kompatibilnim pametnim digitalnim uređajima. Dodatni besplatni prostor za skladištenje od 50 GB na LG Cloud servisu biće raspoloživ do 31. decembra 2014. godine, nakon čega će korisnicima biti dostupno standardnih 5 GB.
Izvor: LG

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi