Nove notebook najave ASUSa

ASUS će uskoro najaviti izbacivanje u prodaju svog transformer-notebook računara, predstavljenog na CES sajmu u Las Vegasu. Oznaka ovog notebook računara jeste R1F. Opremljen je sa 13.3" Widescreen LCD monitorom i biometričkim senzorom koji se koristi radi identifikacije korisnika preko otiska prstiju. Srce uređaja je "taze" pr

ASUS će uskoro najaviti izbacivanje u prodaju svog transformer-notebook računara, predstavljenog na CES sajmu u Las Vegasu. Oznaka ovog notebook računara jeste R1F. Opremljen je sa 13.3" Widescreen LCD monitorom i biometričkim senzorom koji se koristi radi identifikacije korisnika preko otiska prstiju. Srce uređaja je "taze" procesor kompanije Intel, Intel Core Duo koji radi na 2.33 GHz taktu. Memorije će biti, zavisno od modela, do 2 GB DDR2 667 MHz, hard diskovi će dolaziti u kapacitetima od 80, 100 i 120 GB, tu je i TPM (Trusted Platform Module), dok će operativni sistem biti Windows XP Tablet PC Edition 2005. Izlazak je predviđen za početak drugog kvartala tekuće godine.

Izvor: Mobile-review

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi