Nove informacije o ceni Samsungovog sklopivog telefona

Početkom naredne godine, Galaxy F koštaće oko 1,750 dolara, prema prethodnom izveštaju, ali ne i prema novom

 
Čini nam se da znamo toliko o predstojećem sklopivom pametnom telefonu iz Samsunga, ali u isto vreme i ne znamo ništa. Naravno, postoje neki delovi slagalice, zahvaljujući zvaničnim i nezvaničnim izvorima, ali nam ipak nedostaju neke od najvažnijih stvari. Možda će se ovaj uređaj zvati Samsung Flex ili Samsung Galaxy Flex, ili samo Galaxy F, i znamo da će biti tablet koja se sklapa u pametni telefon, znamo da će imati Snapdragon 8150 čipset, kao i da će imati novi UI, ali bi jedna stvar mogla biti drugačija od one koja je prvobitno procurela – cena može biti i skuplja od onoga što smo očekivali.
Početkom naredne godine, Galaxy F (ili Galaxy Flex, Samsung Flex, kako želite) koštaće oko 1,750 dolara, prema prethodnom izveštaju. Novi izveštaj kaže da ta cena baš i nije realna? Možda otprilike od 2.000 do 2.600 dolara? Da li biste toliko platili za Samsungov sklopivi pametni telefon?
Pogledajte još: Samsung Galaxy F će imati novog Bixby asistenta
Podaci potiču iz nedavnog izveštaja iz Velike Britanije, gde je neimenovani izvor koji je navodno povezan sa kompanijom Samsung, otkrio da bi operater EE mogao biti isključivi distributer za Veliku Britaniju. Ovaj operater će ga prodavati zaključanog i otključanog, dok će ga Samsung prodavati samo otključanog. To su, u ovom trenutku, prema ovom izveštaju, jedina mesta na kojima će se prodavati u Velikoj Britaniji.
A cena? Između 1.500 i 2.000 funti je ono što tvrdi izveštaj, što je po današnjem kursu oko 1.925 dolara – 2.565 dolara. Ovo već stavlja stvari u nešto drugačiju perspektivu. Naravno, tehnologija je nova, a zavisno od brzine usvajanja i razvoja industrije, cena će verovatno opasti vremenom.
Izvor: Pocketnow 
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi