Greška

Došlo je do greške.

Nove glasine o Google Pixel Watch pametnom satu

22.12.2021 13:23 | 0 Mobile
Nove glasine o Google Pixel Watch pametnom satu

 

Ljubitelje nosivih uređaja i pametnih satova će obradovati vest da smo verovatno svega par meseci od objave prvog pametnog sata pod Google brendom. Nakon inicijalnih glasina i procurelih marketing materijala, novi izveštaj nam daje uvid u to šta možemo očekivati od Google sata, uključujući i ime, softverske funkcije, pa čak i uvid u sam hardver.

Nove glasine govore da Google u ovom slučaju neće koristiti Fitbit brend (od kog se takođe očekuje Wear OS uređaj u budučnosti), ali da ni Pixel Watch ime nije 100% sigurno. Novi detalji koje otkriva 9to5Google kažu to da Google aplikacija na Android-u sadrži referencu na "PIXEL_EXPERIENCE_WATCH", što ukazuje na to da je Pixel brendiranje verovatno. "Experience" tagovi obično označavaju ekskluzivne mogućnosti, pa deluje da će sat ići koracima telefona poput Pixel 6. Šta bi zapravo trebale biti ove ekskluzivne mogućnosti? Još uvek nije poznato kakvo će biti korisničko iskustvo - uostalom nije poznato ni kako Wear OS 3 izgleda bez Samsung One UI intefejsa, ali je verovatno da će sat doći sa novom verzijom Asistenta i omogućiti glasovne komande i pretragu direktno sa sata.  

FHKFf1mVkAMtzwi.jpg 

Što se imena tiče, "Pixel Watch" ili neka njegova varijacija svakako ima smisla kako bi se mobilni uređaji držali pod jedinstvenim brendom. Uz to, Google je najzad počeo da hardver shvata ozbiljnije objavom svojih flaghship telefona, a prethodne glasine ukazuju na sličan pravac i sa pametnim satom, javlja Android Police.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije 


LG DualUp je monitor sa vertikalnim ekranom i neobičnim odnosom stranica

AMD APU nove generacije - X670 čipset, PCIe 5.0, DDR5, AM5

10104
10105
10106
10107
10108
10109