Greška

Došlo je do greške.

Nove funkcije stižu na Windows Phone

24.05.2017 10:10 | 3 Software/Web
Nove funkcije stižu na Windows Phone

Windows Phone (ili Windows 10 Mobile, kako vam je draže) je često opisivan kao mrtva platforma, uglavnom zbog Microsoft-ove strategije da se ne izjašnjava o budućim planovima. Ispostavilo se da Microsoft radi na nekim novim funkcijama na mobilnom frontu, iako to nije ono što bi većina korisnika očekivala.

Brendon LeBlank iz Microsoft-a je na Twitter-u otkrio da tim radi na isporučivanju nekih funkcija za poslovne korisnike, kao i da će te funkcije biti objavljene kasnije ovog leta. On ipak nije želeo da otkriva konkretnije detalje. Drugim rečima, da, nove funkcije stižu, ali one ipak neće biti namenjene potrošačima, već samo poslovnim korisnicima.

Kompanije su postale prioritet za Microsoft, pa ima smisla da i mobilno odeljenje ide u istom pravcu. Sa druge strane, ovo znači da će kompanija verovatno napustiti potrošački deo mobilnog tržišta. Pa ipak, prva stvar koju korisnici imaju na umu je Surface Phone, ali za sada nema informacija kada bi on stvarno mogao da se pojavi.

Džoe Belfior: Windows Phone telefoni nisu mrtvi

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

aleksa92 Član postova: 284
to još postoji??
prezlameeen Član postova: 164
Prazne price i kupovanje vremena... Da su slusali korisnike na insider programu, nesto bi i bilo. Bar je to bilo jednostavno. Udjes na insider i vidis sta od predloga ima najvise glasova. Najgore sto su radili kontra. Neke dobre opcije izbacivali, pa ljudi pisu da se vrati i naravno da se nikad nije vratilo.

HTC kaže da svi U11 modeli imaju UFS 2.1

Četvrtina policajaca u Dubaiju će biti roboti

10504
10505
10506
10507
10508
10509