Nove fotografije i detalji radnje Batman: Arkham Knight igre

Zvanična Batman: Arkham Knight Facebook stranica je ažurirana novim informacijama u vezi sa pričom dolazeće igre, kao i sa novim screenshotovima.

Zvanična Batman: Arkham Knight Facebook stranica je ažurirana novim informacijama u vezi sa pričom dolazeće igre, kao i sa novim screenshotovima. Batman: Arkham Knight polako stvara “hajp” oko naslova koji će biti lansiran naredne godine. Arkham Knight je negativac koji za cilj ima da zarobi Batmana. On nosi odelo slično onom koje koristi Brus Vejn, a komanduje armijom plaćenika. Prvi Facebook post pokazuje Arkham Knighta koji  izdaje naredbu za “operation savior”, što je premisa čitave igre. Njegova namera je da uz pomoć svoje armije kontroliše Gotham. U narednom postu, otkriva se da načelnik Gordon izdaje naredbe policajcima da se povuku u i sve prepuste Batmanu.
batman2.jpgDolazeća igra će igračima omogućiti da uskoče i provozaju se u fantastično dizajniranom Batmobilu (po prvi put u serijalu), a specijalne funkcije vozila će sigurno dobro doći kada igrač uđe u koštac sa oklopnim divizijama Arkham Knighta. Batman: Arkham Knight je planiran za 2015. godinu, a biće dostupan za Windows PC, PlayStation 4 i Xbox One.Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi