Greška

Došlo je do greške.

Nove Galaxy Buds Pro slušalice dolaze sa Galaxy S21 serijom, evo svih detalja

28.11.2020 10:44 | 0 Mobile
Nove Galaxy Buds Pro slušalice dolaze sa Galaxy S21 serijom, evo svih detalja

 

Samsung je stekao naviku da lansira nove Galaxy Buds bežične slušalice sa novim Galaxy S flagshipovima. To je činio u protekle dve godine, a u slučaju da ste se zabrinuli da to možda neće biti i sledeće godine, sada možemo potvrditi da će zaista lansirati novi par.

Ovo će biti druge bežične slušalice kompanije Samsung za manje od šest meseci. Ako što se sećate, izbacili su Galaxy Buds Live u avgustu ove godine.

Novi Galaxy buds će imati aktivno uklanjanje buke
Galaxy Buds Live bili su potpuno drugačiji proizvod. Došli su šest meseci nakon što su Galaxy Buds+ lansirani sa Galaxy S20 serijom. Imali su drugačiji dizajn i bile su prve Samsungove slušalice koje podržavaju aktivno uklanjanje šuma.

Nisu zamišljene da zamene Galaxy Buds. Stigla je potvrda da će Samsung lansirati nove slušalice sa Galaxy S21 koje će imati isti dizajn u uhu kao Galaxy Buds/Buds+. Samsung je takođe napravio neka poboljšanja "ispod haube."

 

Pogledajte još: Samsung Galaxy S21+ primećen na BIS sajtu za sertifikaciju, potvrđuje veliki ekran

Desile su se uobičajene nadogradnje radi poboljšanja kvaliteta zvuka, a izvori takođe otkrivaju da će postojati poboljšani ambijentalni režim. To je funkcija koja omogućava da spoljni šum prodire kroz bubice kako biste bili svesni svog okruženja. Prethodne primene nisu baš bile savršene, pa će svakako biti dobrodošlo poboljšanje.

Performanse ANC-a trebale bi biti bolje nego kod Galaxy Buds Live, barem u teoriji, jer dizajn u uhu efikasno zaptiva ušni kanal da bi obezbedio nivo prirodnog poništavanja buke. Kada dodate još i ANC na to, mogla bi biti baš primetna razlika u poređenju sa ANC-om na Galaxy Buds Live.

U ovom trenutku nije jasno kako će Samsung nazvati ove nove slušalice. Ime Galaxy Buds Beyond se nameće već neko vreme. Takođe je moguće da Samsung može da im da i potpuno drugačiji nadimak. Galaxy S21 treba da bude predstavljen početkom januara 2021. Novi Galaxy Buds će sigurno biti predstavljeni istog dana, u bojama sličnim onima koje su već dostupne za postojeće slušalice.

Izvor: SamMobile

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Programer je pokrenuo Windows za Arm na M1 MacBook računaru

Huawei P50 bi mogao da integriše tehnologiju tečnih sočiva kako bi omogućio fokusiranje u milisekundi

10104
10105
10106
10107
10108
10109