Greška

Došlo je do greške.

Nova radost za gejmerske konfiguracije - Cooler Master CMP 520 i CMP 320 kućišta

11.08.2022 16:18 | 0 Hardver
Nova radost za gejmerske konfiguracije - Cooler Master CMP 520 i CMP 320 kućišta

Cooler Master je danas obradovao gejmersku populaciju predstavljanjem novih modela gejming kućišta pristupačne cene i osveženog dizajna u CMP liniji proizvoda. Kućišta su dostupna u dve verzije, tačnije u formi: klasičnog ATX i m-ATX faktora. Cooler Master CMP 520 i CMP 320 modeli nude dobru vrednost, velike površine za efikasno provetravanje unutrašnjosti  i atraktivne svetlosne efekte,  kako bi zadovoljili potrebe gejming korisnika bez neke preterano velike novčane investicije.

 CoolerMaster_CMP520.jpg

Kućišta CMP 520 i CMP 320 imaju prednju stranicu napravljenu od mrežastog materijala sa površinom oblika kristalne strukture. Oštre geometrijske linije daju orginalan i hrabar izgled kućištu, što svakako odgovara gejmerskom karakteru PC borbene stanice.  

Središte prednjeg panela se sastoji od stilizovanog "FineMesh-a", dizajniranog da istovremeno  omogući obilje svežeg vazduha, filtrira prašinu i pojača svetlosne efekte ugrađenih ARGB ventilatora. Nova CMP kućišta takođe će po prvi put raspolagati ekskluzivnim kompletom ventilatora, dizajniranim za jednostavnije upravljanje ARGB efektima, kao i lakšu ugradnju. Korisnici će moći da izaberu svetlosne efekte jednim klikom na dugme ili da sinhronizuju efekte povezivanjem ventilatora na matičnu ploču. Oba kućišta mogu da prime više od šest ventilatora ukupno, i mogu se pohvaliti sa dovoljno unutrašnjeg  prostora za najaktuelnije hardverske komponente i eventualno buduću nadogradnju sistema.

CoolerMaster_CMP320.jpg

Ugrađeni ARGB ventilatori –120mm ARGB:

CMP 520: Tri ventilatora.

CMP 320: Dva ventilatora.

Geode mrežasti prednji panel – Inspirisan čistim linijama, asimetričnim kristalnim formacijama, obezbeđujući efikasno provetravanje unutrašnjosti uz istovremeno blokiranje prodora prašine u unutrašnjost računara..

Obilje rashladnih opcija – Podržana je ugradnja do 6 ventilatora na gornjem, prednjem i zadnjem panelu sa istovremenom podrškom za ugradnju radijatora vodenog hlađenja u cilju postizanja beskompromisnih performansi.

Potpuni crni finiš & tunel za napajanje – Neka se vaš sistem istakne mračnom pozadinom i potpuno skrivenim kablovima.

Dosta prostora za naknadnu nadogradnju – Obezbeđuje puno slobodnog mesta za naknadnu ugradnju gejming hardvera:

CMP 520: do 350mm prostora za grafičku kartu, 161mm za CPU cooler, i višestruke pozicije za ugradnju dodatnih ventilatora i radijatora. 

CMP 320: do 365mm prostora za grafičku kartu, 165mm za CPU cooler, i višestruke pozicije za ugradnju dodatnih ventilatora i radijatora. 

Tunel za napajanje od materijala koji propušta vazduh (samo na CMP 520 modelu) – omogućuje strujanje vazduha i time dodatno hlađenje prostora u koji je smešten izvor napajanja.

Dostupnost i cene:

Cooler Master CMP 520 biće dostupan širom Evrope tokom septembra 2022 sa početnom cenom od 89.99 € MSRP., dok će model CMP 320 koštati od 72,99 € MSRP.  Cene se mogu razlikovati u zavisnosti od regiona.

Saopštenje za javnost

AI chatbot kompanije Meta se ponaša kao antisemita

Skuplje plaćaju virtuelne automobile nego prave

10203
10205
10206
10207
10208
10209