Greška

Došlo je do greške.

Nova Philips E2 serija monitora nudi visok kvalitet slike, gejming karakteristike i vrhunski dizajn

03.09.2020 19:08 | 0 Multimedija
Nova Philips E2 serija monitora nudi visok kvalitet slike, gejming karakteristike i vrhunski dizajn


Saopštenje za javnost

MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, lansira novu Philips E2 seriju – nova porodica monitora koja kombinuje elegantni dizajn i inovativne karakteristike kako bi se savršeno uklopila u kućni ili kancelarijski lifestyle. Izuzetno tanki trostrani ili četvorostrani dizajn bez okvira osigurava maksimalnu veličinu ekrana s minimalnim distrakcijama, stoga je posebno pogodan za grafički dizajn i profesionalne aplikacije. Štaviše, zahvaljujući širokom spektru karakteristika, novi  monitori savršen su izbor za sve koji traže tačnost boja i detalja.

„Većina ljudi je danas svoje domove preuredila u kancelarije pa im je potreban monitor koji je dostojan multitaskinga, za posao ali i zabavu. Nova E2 serija idealan je izbor za sve one koji žele kombinovati bitne karakteristike i dizajn koji se uklapa u moderne enterijere.“, rekao je Artem Khomenko, senior product menadžer MMD Monitors & Displays za Europu.  

Nova E2 serija monitora pruža vizuale za pamćenje
Više rezolucije podrazumevaju i više piksela na ekranu, a time i detaljniju sliku, što je jedna od krucijalnih karakteristika za sve profesionalne korisnike kao što su grafički dizajneri, CAD dizajneri i arhitekte, ali su istovremeno i zahvalan dodatak i za sve ostale korisnike. Srž nove E2 serije jeste u osiguravanju izvrsnog doživljaja gledanja i to zahvaljujući modelima koji dolaze s Full HD pa sve do 4 UHD rezolucijom, ali i u odličnom kvalitetu slike (zahvaljujući npr. Ultra Wide-Color tehnologiji koja pruža izvanrednu dubinu od čak 1.07 milijardi boja).

Svi E2 monitori imaju široke uglove gledanja za oštru sliku s dubokim i super visokim kontrastom. Doživljaj gledanja je poboljšan i zahvaljujući SmartContrast tehnologiji koja analizira prikazani sadržaj i automatski prilagođava boje i kontroliše intenzitet pozadinskog osvetljenja, kao i SmartImage tehnologiji koja analizirajući prikazani sadržaj, optimizuje kontrast, zasićenje boja i oštrinu slike ili videa.

E2 serija monitora dolazi sa karakteristikama i za dobar gejming
Ova nova serija monitora pruža korisnicima i SmartImage Game Mode način rada koji uključuje jednostavno dostupan display na ekranu (OSD, on-screen display) fino podešen za igrače, a koji nudi više mogućnosti postavki. Na primer, FPS (First person shooting) način rada poboljšava tamne pozadine u igrama, omogućujući tako da korisnik vidi skrivene predmete u tamnijim delovima, dok „Racing“ način rada prilagođava ekran s najbržim vremenom odziva i visokom bojom, zajedno sa podešavanjima slike.

Svaki od novih monitora pruža korisnicima neke posebne karakteristike za još bolje i glađe igranje. Npr., novi Philips 242E2FA i 272E2FA dolaze s vremenom odziva od 1 ms (MPRT), dok Philips 288E2A i 34E2AE monitori s druge strane osiguravaju fluidnu sliku bez kidanja pri gotovo bilo kojem frame rateu zahvaljujući AMD FreeSyncTM tehnologiji.

philips2_14.jpg

Karakteristike za bilo koju vrstu korisnika ali i za one ekološki osvešćene
Nova E2 serija monitora dolazi s nizom tehnologija dizajniranim za poboljšanje korisničkog iskustva. EasyRead način rada osigurava doživljaj čitanja kao s papira, Flicker-Free tehnologija i LowBlue način rada osiguravaju udobnije gledanje bez zamora očiju. Ovi monitori uključuju i diskretnu EasySelect preklopnu tipku za brza i jednostavna podešavanja postavki monitora u izborniku ekrana, a uz sistem upravljanja kablovima korisnici će imati uredan radni prostor.

Neki modeli, poput Philips 288E2A i 345E2AE modela, takođe omogućuju dvostruko povezivanje i prikaz zahvaljujući MultiView opciji, omogućujući tako korisnicima istovremeno rad s više uređaja kao što su računari i prenosni računari, za složene multitaskinge.

Svi novi monitori su u potpunosti bez štetnih tvari kao što su olovo i živa, usklađeni su s RoHS standardom i uključuju 100 posto reciklirani materijal za pakovanje. Štaviše, sertifikovani su i za Energy Star 8.0 i TCO. Njihovo samo pakovanje u potpunosti se može reciklirati.

Dostupnost E2 serije monitora

Nova E2 linija dolazi sa sledećim modelima:

Philips 242E2FA Full HD LCD monitor (17. 518 din.)
Philips 272E2FA Full HD LCD monitor (22. 221 din.)
Philips 288E2A 4K Ultra HD LCD monitor (37. 505 din.)
Philips 345E2AE UltraWide LCD monitor (43. 383 din.)

Izvor: Philips

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Stižu Redmi Note 10 telefoni sa Dimensity 820 i 720 čipsetovima

Facebook korisnicima omogućava da prebacuju fotografije i video na Dropbox

10304
10305
10306
10307
10308
10309