Nova HTC RE kamera bi se mogla pojaviti naredne godine

HTC izgleda planira i naslednika HTC RE kamere, koji bi trebalo da se pojavi naredne godine. Za sada nema mnogo detalja o novom modelu ove akcione kamere.

HTC RE kamera, neobičnog izgleda, predstavljena je pre oko mesec dana u Americi. Radi se o zanimljivom uređaju, koji je kamera, ali nema viewfinder, a umesto toga omogućava lako i brzo kreiranje fotografija pritiskom na taster. Trenutno, ova akciona kamera košta 199 dolara. Međutim, HTC izgleda planira i naslednika HTC RE kamere, koji bi trebalo da se pojavi naredne godine. Nema mnogo detalja o HTC RE kameri druge generacije, ali se pretpostavlja da će biti vodootporna, te da izgledom neće previše odudarati od originalnog modela.
HTC predviđa uspeh nove kamere na tome koliko jedinica aktuelne verzije uspe da proda. Prema naznakama, kompanija veruje da oko pet odsto od osam miliona kupaca smartfona u Tajvanu godišnje kupi i prvu generaciju RE kamere. Ukoliko se ova brojka prevaziđe, HTC veruje da će naredni model biti još lakši za prodaju.Izvor: Phone ArenaSve informacije u vezi sa kompanijom HTC, možete pogledati na HTC stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi