Greška

Došlo je do greške.

Nova generacija hit igara donosi podršku za napredne AMD tehnologije

02.09.2018 14:00 | 0 Hardver
Nova generacija hit igara donosi podršku za napredne AMD tehnologije


Saopštenje za javnost

Dugo očekivani Strange Brigade je stigao. Zasnovan na poslednjoj generaciji naprednog "Asura" grafičkog endžina, novi hit kompanije Rebellion transportuje igrača u maštoviti svet mitskih čudesa i čudovišta, koja treba potamaniti i spasiti sebe i svoje prijatelje.

Strange Brigade donosi izvornu podršku za najnaprednije grafičke API-e poslednje generacije – Vulkan i DirectX 12, zahvaljujući kojima ova prelepa igra ne samo da izgleda fenomenalno, već donosi izuzetan frame-rate i veoma fluidan frame-pace.

Kompanija Rebellion je u saradnji sa inženjerskim timom AMD-a implementirala podršku za nekoliko izuzetno naprednih tehnologija, koje igrački ugođaj podižu za stepenicu više:

AMD FreeSync 2 HDR omogućava živopisne piksele i širok kolorni spektar uz zadržavanje izuzetno niskog odziva na HDR monitorima za PC. Ovo rezultuje sačuvanim detaljima u šarenolikim scenama visokog kontrasta. Uprošćeno rečeno, zahvaljujući ovoj tehnologiji, svetle scene su svetlije, a mračne, istinski crne, uz čuvanje svih ostalih detalja.

Asinhrono procesiranje je automatski omogućeno u okviru poslednje generacije "Asura" grafičkog endžina. Zahvaljujući tome, iskorišćenje grafičkih resursa u okviru GPU-a je maksimizovano, ulazna latencija je dodatno smanjena, a efikasnost i performanse podignute, jer se koriste GPU resursi, koji bi bez ove tehnologije ostali besposleni. Konkretan primer je procesiranje različitih efekata na ekranu, dok se ostatak GPU-a zauzet renderingom osenčenih tekstura.

Najlepše od svega je to što je Strange Brigade potpuno besplatan za sve kupce AMD Radeon RX 570, 580 i Vega grafičkih kartica, kod AMD-ovih odabranih partnera partnera, kompanija BC Group i Links! Pored Strange Brigade, kupci će na poklon dobiti još dve fantastične igre – Star Control: Origins i Assassin’s Creed Odyssey!

Za vrhunski užitak u novom naslovu kompanije Rebellion, preporučeno je korišćenje najnovijijeg grafičkog softvera za Radeon grafičke kartice – Radeon Adrenalin 18.8.2, koji donosi dodatne optimizacije i ubrzanja performansi za Strange Brigade. Najnoviji Adrenalin Software se može preuzeti sa zvanične AMD stranice.

Izvor: AMD

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

EA objavio Battlefield V BETA PC zahteve

Sony Xperia XZ3: Cena i početak pretprodaje u Evropi

10203
10205
10206
10207
10208
10209