Greška

Došlo je do greške.

Nova funkcija za Viber omogućava kreiranje prilagođenih stikera

17.09.2019 09:11 | 0 Software/Web
Nova funkcija za Viber omogućava kreiranje prilagođenih stikera


Sa najnovijim ažuriranjem za Android, Viber predstavlja Create a Sticker funkciju, koja omogućava kreiranje sopstvene kolekcije stikera bez napuštanja aplikacije. Svaka kolekcija može da sadrži do 24 stikera.

Kako bi se počelo sa kreiranjem stikera, potrebno je otvoriti novu alatku za kreiranje u "sticker market" sekciji platforme ili preko menija u okviru bilo kog razgovora. Opcija za editovanje/obradu će omogućiti izbor sopstvene fotografije, pre zumiranja, rotiranja ili kropovanja preko magic wand alatke. Moguće je i dodavanje dekoracija. Konačna kreacija se može obeležiti kao javna ili privatna, u zavisnosti od preferencija korisnika.


Telegram i Gboard već imaju sopstvena rešenja za kreiranje prilagođenih stikera, ali Viberova funkcija je trenutno mnogo lakša za otkrivanje nego Gboard-ova i jednostavnija za korišćenje nego Telegramovo rešenje.

viber2_2.jpg


Ažuriranje, koje omogućava kreiranje prilagođenih stikera u Viberu će u narednim danima biti dostupno preko Play Store-a. Desktop i iOS korisnici će morati da sačekaju neko vreme dok funkcija ne bude dostupna i za njihove platforme.

Izvor: Viber

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi Mi 9 Lite ozvaničen u Španiji, po ceni od 320 evra

Vivo NEX 3 5G ozvaničen uz ekstremno zakrivljeni displej i 64MP kameru

10504
10505
10506
10507
10508
10509