Nova fotografija prikazuje Samsung Galaxy Tab S sa AMOLED ekranom

Nova fotografija, koja navodno prikazuje novi Samsung Galaxy Tab S se pojavila, a iako je malo mutna i niske rezolucije, primetan je živopisan i svetao ekran.

Samsung je za 12. jun najavio događaj na kome se očekuje predstavljanje naredne generacije tablet uređaja – Galaxy Tab S. Ranije glasine su ukazivale na dve veličine tableta, od 8.4 inča i 10.5 inča, a obe verzije će imati Super AMOLED displej visoke rezolucije (2560 x 1600 piksela). Na ovim modelima će biti prisutni i senzor otisaka prsta i home taster, ali su Samsungovi fanovi najviše uzbuđeni zbog displeja. Nova fotografija, koja navodno prikazuje novi Samsung Galaxy Tab S se pojavila, a iako je malo mutna i niske rezolucije, primetan je živopisan i svetao ekran. Iz fotografije se malo toga može zaključiti s obzirom na njen kvalitet, ali ostatak poznatih specifikacija navodi da će tablet pokretati Octa-core Exynos 5 procesor, imaće 3GB RAM-a, 8MP kameru na poleđini i 2.1MP prednji senzor. Operativni sistem je Android 4.4.2 KitKat. Izvor: Pocket-lint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi