Nova Facebook aplikacija namenjena je samo poznatima

Nakon skoro godinu “tajnog” testiranja, Facebook je objavio aplikaciju koja ima namenu praćenja vaše interakcije sa ovom mrežom.

Nakon skoro godinu “tajnog” testiranja, Facebook je objavio aplikaciju koja ima namenu praćenja vaše interakcije sa ovom mrežom. Međutim, ova aplikacija ima jednu bitnu manu, a to jeste da je namenjena isključivo poznatim ličnostima. Svako ko se kvalifikuje kao “proverena javna osoba,” odnosno poseduje plavi znak pored svog imena, može aplikaciju da počne da koristi od danas. Ova aplikacija će biti fokusirana na postavljanje poruka, fotografija i videa, a ne na ono šta drugi postavljaju na Facebook. Mentions tab će služiti kako bi poznati imali bolji uvid u ono šta drugi o njima pričaju, što je zapravo slično kao “@“ tab na Twitteru. Aplikacija treba da postane dostupna od danas, ali još uvek se ne može videti na App Store prodavnici aplikacija u slučaju iOS sistema.
Izvor: Gizmodo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi