Nova Asusova inovacija: Transformer Book Trio uz Windows i Android

Asus je na Computexu 2013 spremio brojna iznenađenja, a možda i najveće je Transformer Book Trio, uređaj koji je nazvan "prvi u svetu three-in-one notebook, tablet i desktop PC".  Transformer Book Trio je dizajniran da se automatski prebaci iz Windowsa 8 u Android (Jelly Bean), nudeći tako notebook dock "za posao" i

Asus je na Computexu 2013 spremio brojna iznenađenja, a možda i najveće je Transformer Book Trio, uređaj koji je nazvan “prvi u svetu three-in-one notebook, tablet i desktop PC”.  Transformer Book Trio je dizajniran da se automatski prebaci iz Windowsa 8 u Android (Jelly Bean), nudeći tako notebook dock “za posao” i osnovne tablet funkcionalnosti za “igru”. Ako se pitate kako će ovo ići, naglašavamo da postoji fizički taster koji vam omogućava prebacivanje između operativnih sistema. Važno je naglasiti da taster radi samo ako imate tablet povezan na dock za tastaturu. Tablet ima 11,6-inčni 1080p ekran, a tu je i Intelov Haswell Core i7 čip uz Android Jelly Bean platformu. Što se tiče skladištenja, dock ima hard disk od 1 TB, dok tablet ima 64 GB flash skladištenja, a dual operativni sistem doneo je takav sistem i kod baterije pa tako imamo jednu od 33Wh i drugu od 19Wh (donosi do 15 sati rada). Ovaj uređaj biće u prodaji tokom narednog tromesečja,  po za sada nepoznatoj ceni.
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi