Greška

Došlo je do greške.

Nova boja po staroj ceni za iPhone 14

05.08.2022 11:59 | 0 Mobile
Nova boja po staroj ceni za iPhone 14

Te značajno će poskupeti zbog rastuće cene komponenti i celokupnih svetskih problema, te neće, ostaće iste cene samo smo se šalili. Nakon kratkog vremena i prvih nezvaničnih navoda kako će cene sledeće generacije iPhone uređaja porasti, sada Tom’sGuide prenosi kako će cena ipak za neke modele ostati ista, a da ćemo uz to još dobiti i neke nove kolor nijanse. 

Nove boje 

Ma zašto samo Samsung da ima ljubičaste telefone, imamo i mi lila jednoroga za trku. Za nešto manje od dva meseca, kompanija Apple trebalo bi da predstavi svoju novu liniju telefona, a glasine kuljaju na sve strane. Najnovija među njima, dobijena posredstvom insajdera Jioriku, tiče se nove boje koju će iPhone 14 telefoni dobiti, a to je ljubičasta. 

U standardnoj iPhone 14 liniji telefona, ljubičasta će zameniti roze boju koja je bila aktuelna u iPhone 13 seriji, dok će iPhone 14 Pro ljubičastu nijansu dobiti umesto plave. Prema tome, sve boje koje bi trebalo da se nađu na ovim telefonima su: 

  • iPhone 14: Zelena, plava, crna, bela, crvena i ljubičasta. 

  • iPhone 14 Pro: Zelena, srebrna, zlatna, grafitna i ljubičasta. 

    iphone_back_surface.jpg

Cena ista 

Druga zanimljiva nezvanična informacija koja se pojavila o novoj seriji Apple telefona odnosi se na njihovu cenu. Nedavno, svi su govorili kako će cene standardnih i “Pro” modela značajano porasti zbog inflacije i svih trenutnih problema sa kojima se svetska ekonomija suočava. Međutim, najnovije informacije sugerišu kako je to samo delimično tačno. 

Prema nezvaničnim informacijama insajdera yeux1122, Apple je odlučio da zadrži iste cene za standardne modele iPhone 14 serije i da će oni koštati isto kao i prošle godine, 799 dolara. Ova odluka doneta je uprkos rastućim troškovima proizvodnje kako se ne bi odbili potencijalni kupci ovog telefona. Što se tiče ostalih telefona u ovoj seriji, iPhone 14 Max trebalo bi da košta 899 dolara, dok će “Pro” modeli dobiti povećanje cene u iznosu od 100 dolara. 

3 stvari koje Motorolu g82 čine odličnom kupovinom

Šta sve donosi OxygenOS 13?

10104
10105
10106
10107
10108
10109