Greška

Došlo je do greške.

Nothing Launcher beta dostupna na Play Store

29.04.2022 12:38 | 0 Mobile
Nothing Launcher beta dostupna na Play Store

 

Dolazeći mobilni telefon kompanije Nothing ne prestaje da izaziva interesovanje kod publike. Sa jedne strane uključen je Karl Pei (Carl Pei), jedan od tvoraca kompanije OnePlus, a sa druge strane kompanije Nothing obećava redefinisanje pojma pametnog telefona kao takvog. Da li je sve to samo hipbolisani marketing saznaćemo relativno uskoro, kada se Nothing Phone 1 bude zvanično pojavio pred publikom.

Do tada, svi korisnici koji imaju kompatibilne mobilne telefone mogu da sa Google Play Store preuzmu Nothing Launcher koji predstavlja prvi uvid u najavljeni Nothing OS. Prema rečima čelnika ove kompanije, to je “Otvoren i jednostavan korisnički interfejs koji omogućava olakšanu integraciju svih Nothing proizvoda, kao i proizvoda drugih vodećih svetskih brendova iz sveta tehnike”.

Kao što smo već rekli, velika obećanja, ali da vidimo šta bi to konkretno doneo Nothing Launcher. U ovom trenutku, osim neobičnijeg izgleda, ovo korisničko okruženje ne donosi mnogo toga drugačijeg u odnosu na konkurentska rešenja. Što se tiče dizajna, tu je početni ekran koji sadrži dva retro vidžeta za sat i vremensku prognozu.

 

nothing.jpgPored toga, čitavim ovim launcher-om odiše jednostavno taj Nothing stil koji smo prvi put videli sa njihovim bežičnim slušalicama ear (1). Crno, belo, crveno, i sveukupno retro i pikselizovano je ono što upada u oči prilikom kratkog korišćenja Nothing Launcher-a.

Pored toga, osnivač ove kompanije, Karl Pei, naglasio je i da će Nothing OS imati jedinstvene fontove, kao i drugačije boje i grafičke elemente u odnosu na druge operativne sisteme, što je takođe evidentno priliko korišćenja ovog launcher-a, piše XDA-Developers.

U ovom trenutku, mobilni uređaji koji mogu da preuzmu Nothing Launcher su Google Pixel 5, Google Pixel 6, Samsung Galaxy S21 i S22 serije, a očekuje se i podrška za određene OnePlus Modele. Sasvim korektna zabava do zvaniče objave Nothing phone (1) mobilnog telefona.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


WhatsApp bi mogao da omogući povezivanje naloga na dva mobilna telefona

Gigabyte Aorus 17 XE4 – snaga na izvolte

10104
10105
10106
10107
10108
10109