Greška

Došlo je do greške.

Norton omogućava rudarenje kriptovaluta u Antivirus softveru

04.06.2021 18:52 | 0 Software/Web
Norton omogućava rudarenje kriptovaluta u Antivirus softveru


NortonLifeLock, kreatori Norton 360 Antivirus platforme, ulaze na tržište kriptovaluta preko novog servisa pod nazivom Norton Crypto. Nova funkcija će biti implementirana u Norton 360, što će korisnicima omogućiti da rudare kriptovalute korišćenjem Antivirus softvera.

Od danas, rani testeri i korisnici Norton Crypto servisa će dobiti pozivnicu da rudare Ethereum na ovom servisu. Zanimljivo, ali i itronično, je to što Antivirus softver često programe za rudarenje kriptovaluta vidi kao maliciozan softver, kao i da mnogi hakeri zarađuju na tome što instaliraju programe za rudarenje kriptovaluta na sisteme korisnika koje napadaju.

Norton zato planira da korisnicima obezbedi siftver za rudarenje kriptovaluta koji je bezbedan za korišćenje, oslanjajući se na podršku Norton 360 platforme koja generalno uliva poverenje.

Ostaje pitanje kako će se Norton Crypto prilagoditi budućoj situaciji sa Ethereumom. Popularna kriptovaluta planira da promeni način poslovanja kasnije tokom godine i ugasiće opciju rudarenja za valutu. To znači da će Norton Crypto morati da se prilagodi drugoj kriptovaluti u budućnosti.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

POCO F3 recenzija - najbolja kupovina u klasi (video)

Osvanuli detalji o nasledniku Qualcomm Snapdragon 888 čipseta

10504
10505
10506
10507
10508
10509