Nokia objavila Android Public Beta za HERE Maps

Kako bi otišli još korak dalje, iz HERE tima su upravo predstavili Android Public Beta za Maps aplikaciju, koji će doneti nove mogućnosti onima koji rano usvoje aplikaciju na najbrži mogući način

Nokijin sjajan paket offline navigacije HERE Maps bi uskoro mogao biti prodat najboljem ponuđaču, ali to ih ne sprečava da dodaju sve više i više funkcija u ovaj servis. U kratkom periodu, HERE je postala jedna od vodećih navigacionih platformi na Androidu, ako ne računamo Google Maps koji je unapred instaliran u sistem.
Kako bi otišli još korak (ili dva) dalje, iz HERE tima su upravo predstavili Android Public Beta za Maps aplikaciju, koji će doneti nove mogućnosti onima koji rano usvoje aplikaciju na najbrži mogući način. Ovo znači da će korisnici koji se prijave na javnu betu biti u mogućnosti da pregledaju i testiraju novi interfejs i promene funkcionalnosti pre nego što budu objavljene u zvaničnoj aplikaciji u Google Play Store-u.
Here Maps sada pokriva saobraćaj uživo u 50 zemalja
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi