Nokia lansirala Photo Transfer aplikaciju za Mac

Nokia je lansirala korisnu aplikaciju Nokia Photo Transfer za Mac, koja omogućava lakši transfer ogromnih fotografija, kreiranih Nokia pro uređajima, kao što je Lumia 1020. Mac korisnici su do sada lako mogli prebacivati fotografije sa Lumia uređaja, korišćenjem iPhoto aplikacije. Međutim, to je dosta

Nokia je lansirala korisnu aplikaciju Nokia Photo Transfer za Mac, koja omogućava lakši transfer ogromnih fotografija, kreiranih Nokia pro uređajima, kao što je Lumia 1020. Mac korisnici su do sada lako mogli prebacivati fotografije sa Lumia uređaja, korišćenjem iPhoto aplikacije. Međutim, to je dosta teže sa fotografijama uslikanim “jačim” uređajima kao što je Lumia 1020. Nokia Photo Transfer povezuje Nokia Lumia Windows Phone 8 i Mac OS, čuva željene fajlove i omogućava eksportovanje fotografija, videa i drugih medija fajlova između dva uređaja. Podržani su fajlovi kreirani SmartShoot, Cinemagraph, Nokia Smart ili Nokia Pro kamerom, a podržani formati uključuju .jpg, .npo, .nar i .mp4. Nokia Photo Transfer aplikacija za Mac je besplatna, a zahteva OS X Lion ili Mountain Lion za instaliranje.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi