Greška

Došlo je do greške.

Nokia G10 telefon je dostupan u Srbiji

27.05.2021 11:53 | 0 Mobile
Nokia G10 telefon je dostupan u Srbiji


Saopštenje za javnost

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je dostupnost Nokia G10 - najnovijeg pametnog telefona sa našom prvom baterijom koja traje do tri dana i koja će pomoći korisnicima da na vreme ispune sve obaveze iz njihovog zauzetog rasporeda.

Kada je reč o izdržljivosti, Nokia G10 je lider unutar portfolija Nokia pametnih telefona. Kao deo nove G serije, ovaj model otključava potpuni potencijal Android 11 operativnog sistema, i donosi zagarantovana mesečna bezbednosna ažuriranja u trajanju od tri godine i dve godine nadogradnje operativnog sistema.

Potpuno nova G serija predstavlja srž portfolija pametnih telefona kompanije Nokia. Ovom serijom Nokia proširuje svoju posvećenost kao proizvođač i otvara put ka onom najboljem što industrija može da ponudi, što većem broju ljudi.

Stiven Tejlor (Stephen Taylor), direktor marketinga u kompaniji HMD Global je izjavio: "G serija je serija koja u prvi plan stavlja sve ono što volite, a ponekada uzimate zdravo za gotovo; bateriju koja traje danima, bezbednost i najnoviji softver koji traje još duže. Naša misija je da proizvedemo visokokvalitetnu, dugotrajnu tehnologiju koja je dostupna svima, a istovremeno donosi svrsishodne inovacije u uređaje srednjeg segmenta. Nokia G10 je glavni model kada je reč o našim uređajima iz srednjeg segmenta. Zapravo, čitava naša nova serija predstavlja pravo osveženje za portfolio Nokia telefona. Nokia telefon nije uređaj koji treba često menjati, to je alat koji vam pomaže da iskoristite najbolje od svog života. Sa produženim trajanjem baterije sada možete trošiti manje vremena na traženje mesta za punjenje i imati više vremena za stvaranje novih uspomena."

Volite mogućnosti koje vam pruža

Telefon Nokia G10 pruža puno mogućnosti po atraktivnoj ceni. Sa baterijom kapaciteta 5050mAh, trajaće do tri dana uz samo jedno punjenje. Potpomognut je i tehnologijom veštačke inteligencije koja upravlja energijom vašeg telefona, usmeravajući je samo tamo gde je potrebno i ne dozvoljavajući neželjnim aplikacijama da troše vašu bateriju.

Lepi trenuci prolaze brzo, a sa trostrukom zadnjom kamerom nećete propustiti ni jedan sekund bitnih dešavanja. U kružnoj postavci nalazi se trostruka kamera od 13 MP sa makro i dubinskim sočivima. Osim toga, uz prednju kameru od 8MP, videćete se jasno kao dan tokom video poziva. Sve ovo je unapređeno režimima snimanja podržanim tehnologijom veštačke inteligencije, uključujući režime Noć i Portret.

Zahvaljujući ekranu dijagonale 6,5 inča nikada vam neće biti dosadno. Ovaj ekran koji privlači pažnju dovoljno je velik da se cela porodica okupi oko njega i uživa, dok unapređeno osvetljenje pomaže da vidite svoj ekran čak i kada ste napolju na otvorenom.

nokia2_65.jpg


Oslonite se na telefon kojem možete verovati


Nokia G10 se ponosi bezbednošću i softverom – to je u njegovoj DNK. Zbog toga ovaj telefon dolazi sa tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja i dve godine besplatnih nadogradnji softvera. To znači da su vaši video snimci, fotografije i fajlovi u sigurnim rukama. Osim toga, sa Android 11 operativnim sistemom koji je odmah spreman za korišćenje, vaš telefon donosi pregršt korisnih funkcija.

Ovaj telefon vam pomaže da pojednostavite svakodnevne obaveze, što znači da stvari za vas čini bezbednijim i lakšim. Čak je i način otključavanja Nokia G10 telefona pojednostavljen zbog što jednostavnije upotrebe i bezbednosti. Otključajte ga samo jednim pogledom ili dodirom - zahvaljujući funkciji prepoznavanja lica i bočnom senzoru za otisak prsta, koji omogućavaju da vaš telefon bude jednostavan za upotrebu i bezbedan.

Koristite ga duže

Forma zasigurno nije zapostavljena u odnosu na funkcije kada je reč o telefonu Nokia G10. Ovaj uređaj je napravljen da traje - spajajući nordijski inspirisanu završnu obradu u bojama Night i Dusk, sa karakterističnim kvalitetom izrade Nokia telefona; Nokia G10 će izdržati test vremena i pri tome će izgledati fantastično.

Cene i dostupnost
Nokia G10  je dostupan u Srbiji u boji Night, konfiguraciji 3GB/32GB po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 17.999 RSD.

Izvor: HMD Global

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Nvidia bi naredne nedelje mogla predstaviti GeForce RTX 3080 Ti GPU

Xiaomi beleži rekordne rezultate, dok su promet i profit za Q1 2021. na najvišem nivou

10104
10105
10106
10107
10108
10109