Nokia fokusirana samo na telefone, nema tableta u najavi

U nedavnom intervjuu, zvaničnik kompanije HMD Global, je istakao da proizvođač ne razmatra objavu tableta u bližoj budućnosti.

U nedavnom intervjuu, zvaničnik kompanije HMD Global, je istakao da proizvođač ne razmatra objavu tableta u bližoj budućnosti te da je ključni fokus kompanije na mobilnim telefonima.Pekka Rantala, globalni šef marketinga u kompaniji HMD, je istakao da su HMD Global i Nokia trenutno fokusirani isključivo na smartfone. Nakon što su objavljeni Nokia 3, 5, 6 i 3310 modeli, koji pokrivaju donji i srednji segment tržišta, svi željno iščekuju da vide šta će doneti Nokia 9, koji bi trebalo da bude premijum telefon.Kada su tableti u pitanju, Android-pokretani tablet nije u planu, a ovo je verovatno dobra odluka gledano iz poslovne perspektive. Tablet tržište je u padu i jedino Apple iPad linija se dobro prodaje u kategoriji tableta. Šansa postoji da se pojavi Nokia Android tablet, ukoliko se značajnije popravi situacija u ovom segmentu tržišta.Izvor: WCCFTech

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi