Noctua prikazala CPU kulere naredne generacije

Kompanija Noctua sprema nadograđene verzije svojih NH-U12, NH-U14S, NH-C14S, NH-D15 i NH-L9x65 CPU kulera

Kompanija Noctua sprema nadograđene verzije svojih NH-U12, NH-U14S, NH-C14S, NH-D15 i NH-L9x65 CPU kulera. Proizvođač, koji je specijalizovan za proizvodnju PC hladnjaka, je prototip modele svojih novih kulera prikazao tokom Computex 2018 konferencije.Peta generacija NH-U12 kulera stiže sa sedam provodnih cevi i do 37 procenata više oblasti za provođenje toplote nego prethodni NH-U12S model. CPU kuler će imati dva NF-A12x25 120mm ventilatora u push-pull konfiguraciji. Noctua takođe obećava odličnu kompatibilnost sa memorijama, kućištima i matičnim pločama.
 
noct2.jpg
Kompanijin 140mm U-Type CPU kuler naredne generacije će bit baziran na nagrađivanom NH-U14S modelu. Poboljšanja uključuju 30% više oblasti za provođenje toplote i sedam provodnih cevi umesto šest.
 
Nova Cooler Master AiO tečna hlađenja i koncept verzija Hyper 212 kulera
 
Asimetrični dizajn heatsinka će omogućiti bolju PCIe i memorijsku kompatibilnost u single-fan modu. Noctua će nadograditi i 140mm C-type CPU kuler, baziran na NH-C14S, a model stiže sa poboljšanim i tišim performansama hlađenja.
 
noct3.jpg
Iako je NH-D15 već poprilično snažan vazdušni hladnjak, Noctua planira da ga dodatno ojača. Dolazeći model stiže sa sedam provodnih cevi, umesto šest na prethodnom modelu. Dodatni provodnik toplote će obezbediti za 16 procenata više obima i kontaktne površine između cevi i ventilatora, kako bi se dodatno poboljšale performanse hlađenja.
 
noct4.jpg
Na kraju, Noctua ima i 65mm niskoprofilno CPU hlađenje, bazirano na NH-L9x65 modelu (95 x 95mm) i implementira NF-A9x14 PWM ventilator. Kuler je redizajniran kako bi ponudio 100% PCIe i memorijsku kompatibilnost sa Intel i većinom AMD matičnih ploča, uključujući i mini-ITX format.Izvor: TechPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi