Nintendo Wii dobija kontroler u obliku bicikla

Nintendo planira najgabaritniju periferiju do sada za svoju Wii konzolu - bicikl za vežbanje! Cyberbike je razvijen od strane kompanije BigBen Interactive, koja stoji i iza Wii volana i palice za golf. "Izgleda kao i bilo koji drugi bicikl za vežbanje, samo je još zabavniji", poručuju iz ove kompanije. Uređaj bi trebao da postane dostupan toko

Nintendo planira najgabaritniju periferiju do sada za svoju Wii konzolu – bicikl za vežbanje! Cyberbike je razvijen od strane kompanije BigBen Interactive, koja stoji i iza Wii volana i palice za golf. “Izgleda kao i bilo koji drugi bicikl za vežbanje, samo je još zabavniji”, poručuju iz ove kompanije. Uređaj bi trebao da postane dostupan tokom januara, sa sopstvenom Cycling Sports igrom, a prema najavama, biće kompatibilan i sa Mario Kart naslovom. Nažalost, nema cene, ali najveća diskusija se vodi oko – kvaliteta samog proizvoda, odnosno kvaliteta izrade. Preostaje nam da sačekamo i vidimo kako će se pokazati novi kontroler, koji će ljubiteljima virtualne zabave pomoći da skinu i koju kaloriju viška.


Izvor: Dailytech

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi