Nintendo Switch onlajn apliakcije dostupne za Android i iOS

Nastavlja se objava pojedinačnih funkcija za Nintendo Switch online, a kompanija je sada objavila svoje mobilne aplikacije za Android i iOS.

Nastavlja se objava pojedinačnih funkcija za Nintendo Switch online, a kompanija je sada objavila svoje mobilne aplikacije za Android i iOS, taman pred Splatoon 2 lansiranje, koje se očekuje u petak. Ovo će biti prva igra koja će koristitti Switch Online aplikaciju, potrebnu za glasovne razgovore i slanje pozivnica preko društvenih mreža.Same aplikacije trenutno nisu još uvek funkcionalne, ali je pretpostavka da će se ovo promeniti u petak. Kada budu aktivne, igrači će moći da ih koriste za komunikaciju, ali i za pristup SplatNet 2 portalu, kako bi imali uvid u statistike i opremu.Nintendo planira da u nekom trenutku naplaćuje 20 dolara godišnje za Online funkcije, ali ove godine servis je u beti i biće besplatan.Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi