Nintendo Switch je nova konzola

Pet meseci pre zvaničnog startovanja nove konzole, koje će se desiti u martu 2017. godine, Nintendo je konačno podelio nešto više detalja o dugoočekivanom sistemu

Pet meseci pre zvaničnog startovanja nove konzole, koje će se desiti u martu 2017. godine, Nintendo je konačno podelio nešto više detalja o dugoočekivanom sistemu. Nintendo Switch je naziv nove konzole za koju je japanska kompanija prvo objavila trominutni video koji nam nudi pregled onoga što korisnici mogu očekivati od platforme.
Kao što su glasine i govorile, ova konzola/ručni hibrid će koristiti kertridže. Dok ste u kući, Nintendo Switch će biti smešten na “Nintendo Switch Dock” koji se povezuje na televizor. Možete da odvojite sistem sa postolja da bi on odmah bio spreman za tranziciju u prenosivi mod. Odvojivi kontroleri koji se nalaze sa svake strane Nintendo Switch konzole su nazvani “Joy-Con”, a možete da ih prikačite na sistem ili da ih koristite odvojeno.
Pored toga, Nintendo će prodavati opcione Switch Pro Controller-e koji će se moći koristiti umesto Joy-Con kontrolera. Na konzoli će se moći igrati igre kao što su Skyrim i NBA 2K, ali i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Pune specifikacije konzole Nintendo nam nije objavio, ali je Nvidia na blogu objavila da konzola koristi Tegra procesor.
Istraživanje pokazalo da gejmeri i dalje preferiraju fizičke kopije igara

nintendo3.jpg
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi