Greška

Došlo je do greške.

Nintendo proizvodi dva miliona Switch konzola mesečno

08.10.2017 19:47 | 5 Games
Nintendo proizvodi dva miliona Switch konzola mesečno


Definitivno izgleda kao da je Nintendo na pravom putu uspeha sa svojom Nintendo Switch konzolom. Pojavili su se izveštaji da je kompanija uspela da proda pet miliona primeraka konzole do sada, što je izuzetno lep rezultat, s obzirom na to da je konzola na tržištu tek oko osam meseci.

Nintendo očekuje da će Switch nastaviti da se dobro prodaje, a prema navodima medija kompanija je pojačala proizvodnju konzole na dva miliona primeraka mesečno. Ranije, Nintendo je prognozirao da će uspeti da isporuči 10 miliona konzola tokom ove finansijske godine, ali sa povećanom proizvodnjom kompanija cilja na 20 miliona.

Naravno, broj isporučenih modela ne znači da je ista količina i prodata, ali je sigurno da je Nintendo obavio dobru procenu koliko primeraka konzole može da proda i koliko je potrebnao da proizvede.

Izvor: Ubergizmo

Lola Neregistrovan korisnik
Ne bih se slozio, Nintendo je bio i ostao jedan od najvecih, kada bi se zbirno uzelo koliko je Nintedno do sada prodao svih konzola, Sony i MS zajedno nemaju 1/3! A samo ove godine switch je prodat u 8 mil primeraka od marta meseca! Poredjenja radi MS je od 2013 prodao mozda 30 miliona! Sony 65 Miliona! 3DS+Switch preko 80M Govorimo samo o konzolama koje su sada u prodaji!
blue Član postova: 2073
Nekad bilo.
Nikola Neregistrovan korisnik
To mozda kod nas kaskaju ali u svetu je nintendo bilo najbolja igracka konzola a nadam se da je i dalje,da dodam i segu..
blue Član postova: 2073
Lepe vesti za Nintendo, ali kaskaju dosta za XBox One, o PS4 da ne pričamo. Da su izbacili Switch u vreme XO i PS4 napravili bi i neki uspeh, pogotovo što su i Sony i MS izbacili pojačane verzije svojih konzola - PS4 Pro i XO Scorpio, a koje za razliku od Switch imaju daleko veću postojeću bazu igara.

Intel Core i7-8700K se nudi u tri prilagođene verzije, do 5.2GHz

Microsoft gubi bitku na polju browsera, ali se ne obazire previše

10404
10405
10406
10407
10408
10409