Greška

Došlo je do greške.

Nintendo NX konzola stiže u oktobru?

11.09.2016 18:13 | 5 Games
Nintendo NX konzola stiže u oktobru?

Izgleda da bi Nintendo svoj NX sistem naredne generacije mogao predstaviti u oktobru. U izveštaju Wall Street Journala stoji: "Pred Nintendom je zadatak da svu pažnju usmeri ka podaji naredne generacije NX konzole, koja će se na tržištu naći do marta. Kompanija nije dala nikakve detalje o NX konzoli, ali ljudi bliski tematici tvrde da je uređaj dizajniran da se koristi i kao kućna konzola koja se povezuje na TV, ali i kao potabilni uređaj. Analitičari očekuju da će Nintendo predstaviti NX detalje početkom oktobra".

Jedino što ostaje da se vidi kako će se nova Nintendo X konzola snaći na tržištu pored nove Microsoftove Xbox One S konzole, dolazeće Project Scorpio konzole i upravo predstavljenih PS4 Slim i PS4 Pro konzola kompanije Sony.

Izvor: TweakTown

bobster Član postova: 1017
Ako je iko donosio inovacije na polju gaminga onda je to Nintendo. Za razliku od ostalih koji su igrali na sigurno. Tako da očekujem da NX bude korak dalje.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Air-max Član postova: 1346
Bas mislim da ima potencijala da bude odlicno. Trzistu ne treba jos jedna "obicna" konzola, toga ima sasvim dovoljno. Nintendo ima realnu mogucnost da napravi nesto stvarno novo sto ce biti bum na trzistu, kao sto su uradili sa Wii.
Nenad-nemec Novi član postova: 87
zaradice koji dolar ugasice brzo proizvodnju i gotovo tako to oni rade zagarantovana propast
lol Neregistrovan korisnik
Ovo ce biti veca propast od Wii U

Qualcomm ima novi Snapdragon čip iz srednjeg segmenta

Microsoft do kraja godine ukida Lumia liniju

10404
10405
10406
10407
10408
10409