Nintendo do kraja godine prestaje sa proizvodnjom Wii U konzole

Nova informacija nam sugeriše da se tim zadužen za razvoj hardvera u Nintendu sprema za kraj proizvodnog procesa Wii U konzole do kraja godine

Nova informacija nam sugeriše da se tim zadužen za razvoj hardvera u Nintendu sprema za kraj proizvodnog procesa Wii U konzole do kraja godine. Do toga će doći najverovatnije jer kompanija planira da se fokusira na planove u vezi predstojeće NX platforme. Informacije je objavio japanski finansijski časopis Nikkei, koji ima dobre izvore iz ove gejming kompanije. Po svemu sudeći i pojedini pribor se više neće proizvoditi, a prodaja će trajati dok budu trajale zalihe.
Činjenica da Wii U više neće biti u proizvodnji nas navodi na to da se Nintendo sprema za zvaničnu najavu nove NX konzole. Glasina je ipak u suprotnosti sa zvaničnim stavom Nintenda koji poručuje da ima dugoročne planove za kućnu konzolu uprkos razočaravajućoj prodaji. Nintendo takođe kaže da želi da nastavi podršku 3DS ručnoj konzoli u doglednoj budućnosti. Nintendo bi mogao da predstavi NX tokom E3 2016 događaja sa detaljima o ceni.
GFK nam otkriva neke informacije u vezi Nintendo NX konzole
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi