Greška

Došlo je do greške.

Ninja sa Twitcha prešao na Mixer, a sada streamuje na YouTube-u

09.07.2020 14:16 | 4 Games
Ninja sa Twitcha prešao na Mixer, a sada streamuje na YouTube-u


Tyler "Ninja" Belvins je jedan od najpopularnijih streamera današnjice, a sada je objavio da streamuje na YouTube platformi.

Ova odluka dolazi nakon što je Microsoft nedavno objavio da gasi svoj streaming servis Mixer. Upravo je Mixer prošle godine angažovao Ninja-u kao premijum streamera za svoju platformu. Microsoft je Mixerovim ekskluzivnim streamerima (Ninja, Shroud i drugi) ponudio opciju da se prebace na Facebook gaming ili neku drugu platformu.

Ninja je sinoć, na svom Twitter nalogu nagovestio da se prebacuje na Google-ovu platformu, zajedno sa DrLupo, TimTheTatman i Courage streamerima, a potom je i streamovao Fortnite sesiju na YouTube-u. Za sada nije poznato da li će Ninja na YouTube-u streamovati ekskluzivno ili ćemo ga viđati i na drugim platformama. Ovo je bio njegov prvi stream na YouTube-u.

 

Pogledajte još: PlayStation i Microsoft privremeno prestaju da se oglašavaju na Facebooku


Kada je Ninja napustio Twitch i prešao na Mixer, to je kreiralo zanimlljivu situaciju u svetu streaming servisa. Facebook, YouTube i Twitch su počeli da potpisuju ekskluzivne sporazume sa vodećim streamerima. Iako opao je broj onih koji prate Ninja-u, nakon njegovog odlaska sa Twitcha, njegovo prisustvo u medijima i popularnok kulturi je poraslo, pa je tako objavio liniju za Adidas i postaoi je prvi streamer čiji se skin pojavio u popularnoj igri Fortnite.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

OnePlus Nord fotografije otkrivaju dizajn, potvrđen AMOLED displej

BenQ predstavlja Mobiuz seriju gejming monitora

10404
10405
10406
10407
10408
10409