Greška

Došlo je do greške.

Nezavisna istraga objavila rezultate vezane za Galaxy Note7 telefon

07.02.2017 11:38 | 0 Mobile
Nezavisna istraga objavila rezultate vezane za Galaxy Note7 telefon

Samsung je pokrenuo istragu vezanu za eksplozije Galaxy Note7 telefon nakon što je odlučio da povuče jedan od dva najvažnija telefona objavljena prošle godine. Nema sumnje da je čitava situacija bila veoma skupa za kompaniju jer su izgubili na milijarde dolara prodaje a imali su i velikih troškova povezanih sa programom povlačenja telefona. Međutim, sada žele da učine sve da im se takva situacija ne ponovi.

Sada je nezavisna istraga koju vodi vladina laboratorija u Južnoj Koreji podržala izveštaj vezan za eksplozije telefona koji je objavio Samsung. Korejska agencija za tehnologiju i standarde je vladina laboratorija čiji je zadatak da analizira i sprovodi bezbednost proizvoda. Oni su sproveli dugotrajnu istragu vezanu za eksplozije Galaxy Note7 telefona, i došlo do zaključka da su probleme izazvale loše baterije a ne hardverski dizajn ili softverski problemi.

Laboratorija poručuje da se u nekim slučajevima telefon zapalio jer nije bilo izolacione trake oko baterije, a u drugim da je bilo previše pritiska na bateriju. Ovo je slično objašnjenje onom koje je Samsung dao kada je objavio rezultate svoje istrage prošlog meseca.

Baterije za Samsung Galaxy S8 će stizati iz Japana

Izvor: Ubergizmo

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Windows 10 blizu da postane broj jedan i u Evropi

Microsoft radi na Windows 10 Andromeda

10104
10105
10106
10107
10108
10109