Netflix razmatra pokretanje offline reprodukcije

Netflix ima veliki broj karakterističnih funkcionalnosti ali mu nedostaje jedna funkcija koju mnogi od njegovih pretplatnika traže dugo vremena

Netflix ima veliki broj karakterističnih funkcionalnosti ali mu nedostaje jedna funkcija koju mnogi od njegovih pretplatnika traže dugo vremena. Naime, nikada nije bilo moguće sačuvati sadržaj Netflixa za offline gledanje. Postoji bezbroj situacija u kojima bi takva funkcija mogla dobro doći, a iako je u jednom trenutku delovalo da je ideja zauvek odbačena, srećom, izgleda da i kompanija shvata da je u toj meri važna, te će početi da je promoviše na tržištima u razvoju.
Netflix-ov glavni šef sadržaja Ted Sarandos, rekao je u intervjuu za CNBC u vezi funkcije offline reprodukcije da je kompanija sada razmatra i da će videti kada će se desiti njeno pokretanje. Ovo je možda najpozitivniji signal dobijen iz Netflixa da se razmatra funkcija offline reprodukcije.
Offline reprodukcija bi mogla stići kao deo Netflix-ove strategije proširenja, jer je i Sarandos istakao da kako je Netflix pokrenut na više teritorija, sve one imaju različite nivoe povezivanja. Netflix sada pokriva više od 200 zemalja širom sveta, a svaka od njih ima svoj izazov koji Netflix mora da reši.
Netflix CEO: Snapchat, YouTube i Facebook su naša konkurencija
Izvor: CNBC

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi