Greška

Došlo je do greške.

Neobični Samsung Flex S i Flex G prototipovi sklopivih uređaja prikazuju budućnost Fold i Flip preklopnih telefona

06.01.2022 14:52 | 0 Mobile
Neobični Samsung Flex S i Flex G prototipovi sklopivih uređaja prikazuju budućnost Fold i Flip preklopnih telefona

 

Kroz pozamašan Samsungov spisak CES 2022 multimedijalnih uređaja, kompanija je najavljivala proizvode poput neobičnog Freestyle projektora/pametnog zvučnika ili novog Smart Home Wi-Fi sistema za kontrolu vašeg pametnog doma.

Ušuškan među silnim televizorima i kućnim aparatima, Samsung nam je omogućio da ukratko dobijemo uvid u sledeću generaciju fleksibilnih i savitljivih ekrana koji daju nagoveštaj kuda će se njegovi dizajnerski planovi dalje kretati.

 

samsung_10.jpg

 

Pored naočitih tri-sklopivih ekrana, od kojih smo ranije videli mnoge u Samsungovim patentima, sada postoje i oni za savitljive laptopove koje Samsung naziva Flex Note, kao i prototip kliznog ekrana.

Flex Note se razvija u OLED panel od 17,3 inča, a zatim se sklapa u nešto slično laptopu od 13 inča, a ako su CES 2022 sajam i njegovi ludi faktori oblika laptopa bilo koji pokazatelj, Samsung već planira maloprodajni uređaj zasnovan na prototipu, piše PhoneArena.

 

flex.jpg

 

Veliki broj različitih varijanti pokazuje da je Samsung Display, kompanija za proizvodnju ekrana, otišla veoma daleko u svojim planovima za promenu oblika panela, jer su oni išli od koncepata do patenata, i od prototipova do maloprodajnih uređaja kao što je Galaxy Z Fold 3 u rasponu od od samo nekoliko kratkih godina.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Motorola sprema još jedan flagship sa najjačim Snapdragon čipsetom

Google će uvesti nove funkcije povezivanja za vaše pametne uređaje 2022

10104
10105
10106
10107
10108
10109