Greška

Došlo je do greške.

Nekoliko iPhone X telefona primećeno sa zelenom vertikalnom linijom

13.11.2017 09:30 | 5 Mobile
Nekoliko iPhone X telefona primećeno sa zelenom vertikalnom linijom


Iako je Apple-ov trenutni fokus usmeren ka poboljšanju odziva iPhone X telefona na nižim temperaturama, izgleda da njegov OLED displej ima još jedan problem. Naime, primećeno je da se kod nekih od  iPhone X primeraka pojavila zelena vertikalna linija na samom displeju. Svi primerci koji su pogođeni ovom greškom su prvobitno radili normalno prilikom otvaranja samih uređaja, ali se posle nekog vremena pojavila linija koju možemo videti na slici.

Po svemu sudeći, ovaj problem je verovatno izazvan kontrolerom ekrana. Apple i dalje nije pružio konkretan odgovor javnosti po pitanju ovog problema, ali su do sada korisnici sa ovim problemom dobili zamenu uređaja pod garancijom.

Imajući u vidu da treba vremena da se ovaj problem manifestuje na uređaju, teško je proceniti koliko će ovaj problem biti rasprostanjen na iPhone X jedinicama. Apple se ove godine opredelio za jedinstven tip ekrana za svoj iPhone X model, a treba napomenuti da prvi put koriste OLED panel na svojim telefonima. 

KGI: Potražnja za iPhone 8 modelom opada, iPhone X sve jači

Izvor: GSM Arena

desp Član postova: 7787
Da nije to neki novi "feature" ?
djalf Član postova: 7096
Samsung strikes again
markosimicx Novi član postova: 89
Zelena linija je samo podsetnik da je jabuka jos uvek zelena
To mu dodje kao kad bi kupili 1 jabuku po ceni za 1kg a ona crvljiva
Uros Neregistrovan korisnik
Vidi se da im je samsung radio ekrane,doduše iphone je to uradio u originalnom stilu,nisu hteli da kopiraju samsungove roze linije u desnom delu,već zelena linija na levom delu.Svaka čast za inovaciju,samo apple,samo kvalitet,samo jako.

Nvidia GeForce GPU naredne generacije će koristiti Ampere arhitekturu

Android 8.1 će smanjiti veličinu neaktivnih aplikacija kako bi uštedeo na prostoru

10104
10105
10106
10107
10108
10109