Greška

Došlo je do greške.

Neka pucačina dobije na žestini - CM MM310 i MM311 su lagani i ubojiti

01.09.2022 12:15 | 0 Hardver
Neka pucačina dobije na žestini - CM MM310 i MM311 su lagani i ubojiti

Cooler Master je u prodaju pustio dva nova modela gejmerskih miševa, MM310 i MM311 čija je glavna odlika lagana konstrukcija koja utiče na sveukupno malu masu uređaja. Uz to su dobili Nvida Reflex tehnologiju, što ih čini kao stvorenim za žestoke “on-line” okršaje.


Brz kao metak

Cooler Master MM310 je verzija sa USB kablom. Sertifikovan je za upotrebu Nvidia Reflex tehnologije čija je suština u tome da vam obezbedi gotovo trenutni odziv na komandu mišem. Da nije samo priča potvrđuje i situacija kada jedan ovakav miš uparite sa odgovarajučim Nvidia G-Sync monitorom, čime obezbeđujete sistem pomoću koga možete pratiti vrednosti i brojke dolaznih signala klika mišem i njihov uticaj na promene piksela i onoga što se prikazuje na ekranima vašeg monitora. Na taj način merite vreme koje je potrebno za primenu piksela i sadržaja koji se prikazuje ekranu kao rezultat vaše komande mišem. Uglavnom, ovakav sistem uliva više samopouzdanja, jer znate da vaš PC sistem radi na najnižem mogućem nivou kašnjenja na reakciju komandi periferija.

Cooler Master MM310 i MM311 stižu u crnoj i beloj kolor verziji. Miševi na prvi pogled izgledaju kao i bilo koji drugi miš, ali izgled može d aprevarti pošto se gejming osećaj potpuno razlikuje. Odmah nakon što uzmete u roku nove MM310 i MM311 miševe, osetićete koliko su lagani, samo 50 gr u slučaju MM310 i 55 grama u slučaju MM311 modela i to bez prisustva rupičastih izreza i rupa na telu miša.

Cooler_Master_MM310.jpg


Jednako žestok, ali bez kabla

Glavna razlika između MM310 i MM311 modela je u tome da MM310 je napravljen po ukusu tradicionalnih korisnika koji žele maksimalne performanse bez prisustva opcije bežične slobode u korišćenju. Napominjema do je čak i USB kabal napravljern od ultra-lakog materijala tako da miš bukvalno nećete osećati dok igrate i munjevito reagujete na izazove protivnika.

MM311 ima 2.4 GHz bežičnu vezu i to bez prisustva bilo kakvog “lag-a”, obzirom da frekvencija uzorkovanja senzora pozicije miša iznosi čitavih 1000 MHz, tako da se održava potpuno glatka veza bez i najmanjih prekida u komunikaciji uređaja i računara u rangu od 10 metara udaljenosti.

Cooler_Master_MM311.jpg


Podešeni kao da su ih modovali profi gejmeri

Novi Cooler Master gejming miševi klize poput profi “skejtera” zahvaljujući stopicama od PTFE materijala. Nema potrebe za modovanjem miševa jer praktično “iz kutije” stižu opremljeni PTFE stopicama i zonama kontakta sa podlogom, obezbeđujući glatko klizanje miša po površini baz gotovo ikakvog osećaja otpora. Time vaši potezi dobijaju na maksimalnoj brzini reakcije i odziva u igrama brzog tempa. Zbog toga ćete biti smrtonosno ubojiti po vaše neprijatelje jer neće ni shvatiti šta ih je snašlo, a već će biti izbačeni iz akcije.

Uz sve prethodno tu je i nezaobilazni RGB gejming detalj u vidu svetlećeg heksagonalnog Cooler Master logooa koji se podešava pomoću kombo tastera ili MasterPlus + softvera.

Cooler Master MM310 i MM311 miševi, naći će se u prodaji tokom septembra 2022. godine po preporučenim cenama od 33€ za MM310 i 44€ za MM311 model. Cene se mogu razlikovati od tržišta do tržišta.

Tri ozbiljne igre potpuno besplatne za sam kraj leta

Huawei Mate 50 vraća kameru sa promenljivim otvorom blende

10203
10205
10206
10207
10208
10209