Need for Speed: Rivals dobio Ferrari i Jaguar DLC (video)

Need for Speed: Rivals je upravo dobio dva nova DLC paketa u formi Ferrari i Jaguar dodataka, koji igri donose nekoliko odličnih automobila. Need for Speed: Rivals je objavljen prošle godine i postigao je uspeh, a sada se sa nova dva DLC-a želi prošiti gejmersko iskustvo. Naime, Ferrari DLC sadrži 1987 F40 i 1995 F50

Need for Speed: Rivals je upravo dobio dva nova DLC paketa u formi Ferrari i Jaguar dodataka, koji igri donose nekoliko odličnih automobila. Need for Speed: Rivals je objavljen prošle godine i postigao je uspeh, a sada se sa nova dva DLC-a želi prošiti gejmersko iskustvo. Naime, Ferrari DLC sadrži 1987 F40 i 1995 F50 modele automobila, dok Jaguar sadrži XJ220 i C-X75 Prototype modele. DLC paketi su dostupni kako u Cops tako i u Racers varijantama, ali i kao Complete koja uključuje obe verzije automobila. Novi dodaci su već dostupni za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.
 

Need for Speed: Rivals Ferrari

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi