Greška

Došlo je do greške.

Ne postoji GPU koji može da pokreće Crysis Remastered na 4K max podešavanjima @30+ FPS

18.09.2020 15:30 | 0 Games
Ne postoji GPU koji može da pokreće Crysis Remastered na 4K max podešavanjima @30+ FPS


Crysis Remastered na PC stiže danas, a implementiraće poboljšane vizuelne efekte, ray tracing i grafička podešavanja koja mogu da sruše bilo koji moderni PC sistem.

Tokom prenosa uživo, pred objavu igre, developeri Crysis Remastered igre su potvrdili da "ne postoji grafička karta koja može da podrži Crysis Remastered kada se igra pokreće u 4K, pod "Can it Run Crysis" grafičkim presetom. Čak i današnje najjače video karte ova podešavanja mogu da pokreću u 4K uz frejmrejt ispod 30 FPS.

 

Pogledajte još: Crysis Remastered je zvanično najavljen


Crysis Remastered je mnogo više od pukog remastera, a implementira sve napredne funkcije koje su na CryEngine dolazile od objave Crysisa 2007. godine. Jedan od većih dodatak u remasteru igre je SVOGI Global Illumination. Tu su i remasterovane teksture visoke rezolucije, odbljesak u realnom vremenu, ažurirani podvodni vizuelni efekti, vrhunski Depth of Field efekti, ray tracing efekti i drugo.

Kada 8K displeji postanu šoroko dostupni, gejmeri će biti srećni što je Crysis Remastered razvijan sa podrškom za 8K. Više informacije o PC sistemskim zahtevima za Crysis Remastered je dostupno ovde.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Wireless Charger Trio se pojavio sa više specifikacija

Samsung Galaxy S20 FE prikazan na fotografijama uživo

10404
10405
10406
10407
10408
10409