Greška

Došlo je do greške.

Navodni Google Pixel 5 XL renderi pokazuju jedinstven sistem sa tri kamere

15.02.2020 16:31 | 0 Mobile
Navodni Google Pixel 5 XL renderi pokazuju jedinstven sistem sa tri kamere


Tokom prethodnih meseci smo imali priliku da vidimo procurele informacije sa elementima onoga što bismo mogli očekivati od dolazećih Pixel 4a telefona iz srednjeg segmenta. Iako je poprilično rano da razmišljamo o Google Pixel 5 liniji, to ne sprečava pojavljivanje glasina o narednoj premijum seriji kompanije Google.

Pojavili su se navodni CAD renderi za Google Pixel 5 XL, koji nam pokazuju kako bi telefon mogao izgledati. Prema navodima YouTube-ra Jona Prossera, sa kanala Front Page Tech, imamo priliku da vidimo prve rendere dolazećeg Google telefona iz Pixel 5 linije.

Prosser pominje da je ovo jedan od tri prototip rendera, što znači da prikazana fotografija možda ne reprezentuje konačni dizajn za Google Pixel 5. Ostala dva prototipa, prema navodima, imaju isti četvrtasti sistem kamera kao i aktuelni Pixel 4. Procureli render nam pokazuje samo poleđinu telefona.

 

Pogledajte još: Pixel 4 ekran smanjuje osvežavanje na 60Hz ukoliko je osvetljenje ispod 75%


Render sugeriše jedinstven dizajn, sa teksturnom završnicom. Kada su u pitanju kamere, Pixel 5 render ih ima tri, a očekuje se da će jedna od njih biti ultraširoki senzor.

Za sada nemamo ideju kako bi prednja strana telefona mogla izgledati, ali se očekuje povratak Motion Sense funkcije, a ostaje nada da će Google kreirati telefon sa manjim okvirima i da će dodati nove funkcije.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Rastavljanje Galaxy Z Flip telefona otkriva dve baterije i novi dizajn šarke (video)

Patriot je predstavio P300 M.2 NVMe SSD seriju

10104
10105
10106
10107
10108
10109