Natal u oktobru

Natal će se definitivno pojaviti u oktobru. Nehotice ili namerno, tek Syed Bilal Tariq, predstavnik kompanije Microsoft i marketing menadžer u Saudijskoj Arabiji je potvrdio da će Xbox 360 sa novim kontrolerom koji detektuje pokrete tela biti spreman za pojavljivanje u oktobru. U međuvremenu, već otkom juna na E3 sajmu se sprema zvanična naja

Natal će se definitivno pojaviti u oktobru. Nehotice ili namerno, tek Syed Bilal Tariq, predstavnik kompanije Microsoft i marketing menadžer u Saudijskoj Arabiji je potvrdio da će Xbox 360 sa novim kontrolerom koji detektuje pokrete tela biti spreman za pojavljivanje u oktobru. U međuvremenu, već otkom juna na E3 sajmu se sprema zvanična najava Natal-a. Naravno, i dalje se ne radi o zvaničnoj potvrdi, ali ova vest, u kombinaciji sa brojnim nezvaničnim i poluzvaničnim najavama rezultuje time da se sa priličnom sigurnošću može reći da će se Natal pojaviti početkom poslednjeg ovogodišnjeg kvartala, taman za novogodišnju kupovnu groznicu.

Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi